Home » Opkikkertjes

Opkikkertjes

Alleen maar liefde..!

Hieronder vind je dingen die mij een opkikker geven. Dingen zoals kaartjes, cadeautjes, bloemen & mooie momenten. Hiermee wil ik vooral laten zien dat er naast de pijn ook nog zoveel mooie dingen zijn, dingen waar je van moet genieten. 

Ziekenhuis opkikkertjes

In het ziekenhuis kreeg ik twee super leuke (& grote) ballonnen en een knuffel beer.. Zo schattig! Ook heb ik heel veel lieve kaartjes mogen ontvangen, bedankt hiervoor!

Ik kreeg ook nog deze lieve kaart en chocolade van mijn oppasgezin <3

Van de buren kreeg ik deze heerlijke tony's chocolonely <3

Van mijn lieve vriendinnen kreeg ik deze mooie kaart.. Stiekem was de boodschap die erin stond geschreven nog veel mooier ;)

Na een pittige week..

Afgelopen week was pittig maar dit zijn een aantal dingen die mij deze week enorm opgevrolijkt hebben! Wat een ontzettend lieve en leuke gebaren <3 

Kaartjes 

Afgelopen week kreeg ik deze twee lieve kaartjes van een gezin waar ik oppas en van kennissen. Echt super lief. Deze week kon ik wel een opkikkertje gebruiken dus deze kaartjes deden me goed! Bedankt, heel erg lief van jullie! 

Avondje naar de bioscoop                                                        16/05/2015

Vanavond ben ik door mijn buurtjes meegenomen naar de bioscoop. Lekker een avondje ontspannen. Heel erg bedankt, jullie zijn schatten! 

Chocolaaa <3                                                                        07/05/2015

Vandaag kreeg ik van de buurvrouw chocola van La Place. Ik ga hem eerst nog niet opeten omdat hij er zo mooi uit ziet hihi. Heel erg bedankt buuf, dit maakte mijn dag weer een beetje beter:) 

Zonnig kaartje :)                                                                     

Dit mooie kaartje kreeg ik van mijn moeder's collega. Echt een kaartje die je opvrolijkt, dat had ik net even nodig. Bedankt!! 

Kaartje van stage!

Dit kaartje kreeg ik van mijn vorige stage. Alle cliënten hadden hun naam erin gezet, thanks! x

Rituals                                                                             19/04/2015

Vrijdagavond kwamen er vrienden van mijn ouders een filmpje bij ons kijken. Een lieve kennis kwam toen aan met dit (heerlijke) cadeautje. Rituals maakt me ALTIJD zo gelukkig:) Echt super, dankje!! 

Lief kaartje                                                                     18/04/2015

Een paar dagen geleden kreeg ik dit kaartje van mijn oom, tante en nichtjes. De inhoud deed me wederom lachen. In deze dagen heb ik veel aan de opkikkertjes. Ze laten me inzien hoe veel lieve mensen ik om me heen heb. Dat geeft ook meteen een reden om door te vechten. Bedankt:)  

Bijzonder kaartje                                                             15/04/2015

Vandaag kreeg ik plots dit lieve kaartje. Toen ik het openmaakte en las door wie hij was gescheven dacht ik: 'wow.. die persoon heb ik lang niet gesproken'. Ik vind het zo bijzonder dat iemand waar je eigenlijk geen contact meer mee hebt, toch de moeite neemt om je een beetje op te vrolijken.  Dit kaartje maakte van deze dag een top dag. Zo zie je maar weer, er denken meer mensen aan je dan je denkt!

Kaartje                                                                             15/04/2015

De foto is een beetje overbelicht maar op de voorkant van het kaartje staat: Voor jou een berichtje met een warme wens en een lieve groet!  Het kaartje maakt me al vrolijk maar als je dan leest wat er word geschreven, dan word je echt even stil....(dit is wel positief hoor haha). Het is zo fijn dat er mensen zijn die weten hoe je je voelt en wat je doormaakt. Wat heb ik enorm veel steun aan deze lieve mensen:) Jullie zijn toppers.. Bedankt! 

Lief berichtje                                                                   13/04/2015     

Door de clusterhoofdpijn ben ik via via in contact gekomen met een aantal hele lieve mensen. Vandaag schreef een van hen dit stukje over mij. Ik had een glimlach van oor tot oor toen ik het las, wat enorm lief! Dit soort dingen maken me echt gelukkig <3 

Rozen voor mezelf                                                        12/04/2015

Soms mag je ook best eventjes lief zijn voor jezelf. Gisteren kocht ik deze prachtige rozen om mijn kamer en mezelf een beetje op te vrolijken, mooi zijn ze hé?  

Doosje met chocola en een enorm lief kaartje         08/04/2015

Mijn buurmeisje is echt een schat. Komt ze vanmiddag als verassing aan met dit cadeautje! Een onwijs lief kaartje en lekker chocolaatjes <3 Bedankt!!!

Zelfgemaakte kaart                                                      02/04/2015

Iemand die ik ken van mijn vrijwilligerswerk maakte dit kaartje voor me... Op het kaartje schreef ze dat ik snel beter moest worden.. Dit soort dingen zijn om van te genieten!! 

Ballon van de buren!                                                   27/03/2015

Vanmiddag ging de bel en stond er een postbode voor de deur met een enorm grote greetzdoos. Binnen deed ik de doos open, er vloog een super grote en leuke ballon uit. Het kaartje aan de ballon deed me even glunderen. Wat heb ik toch enorm lieve buurtjes! Jullie zijn bijzondere mensen met een gouden hart. Bedankt voor alles! 

Lomi lomi massage                                               25/03/2015

Om een beetje te ontspannen kreeg ik van mama een lomi lomi massage. Dit is een massage op hawaiiaanse muziek. Het klink een beetje gek maar het was HEERLIJK! Echt een aanrader voor iedereen. 

Kaartje van oom en tante ! 

Dit lieve kaartje van familie mag niet ontbreken aan de opkikketjes! Mijn moeders oom en tante zijn mensen met een enorm groot hart. Ze sturen je zo snel mogelijk een kaartje om je te steunen. Bijzonder hoe lief mensen kunnen zijn, bedankt!:) 

Lief kaartje

Een vriendin van mijn moeder stuurde me een enorm lief kaartje! Een kaartje om vaak terug te lezen en nog even te genieten van wat er in staat. Wat een enorm lieve mensen heb ik om me heen:)